.

.

понеділок, 20 лютого 2017 р.

Участь в обласному форумі «Ми – Українці!»
23 листопада в актовій залі Вінницької обласної станції юних натуралістів відбувся перший обласний форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!». Захід відбувався при патронаті  департаменту освіти і науки Вінницької ОДА.
На форум були запрошені представники законодавчої та виконавчої влади, працівники органів управлінь освітою, громадські організації та засоби масової інформації. Учасниками  були педагоги та  учнівські делегації з більшості районів та міст Вінницької області. Основною метою заходу виступало обговорення концептуальних питань національно-патріотичного виховання учнівської молоді Вінниччини, обмін досвідом, утвердження гуманістичної моральності, культивування кращих рис української ментальності та їх регіональних особливостей.
Після відкриття форуму піснею «Нове сузір’я» у виконанні вокального ансамблю «Барви» КЗ «НВК: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №7 ВМР» до вітально слова була запрошена заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації О.А.Чорна., яка зазначила про важливість подібних заходів та про роль освіти у національно-патріотичному вихованні  молоді.
Після вітальних виступів учасники форуму працювали у роботі  п’яти тематичних секцій. Делегація від Жмеринського району у складі директора Браїлівської ЗОШ І-ІІ ст. Смірнова М.А. та учнів школи: Лемешкіна В., Пашковської Ю., Бортник М. на заході ділилися результатами своєї роботи. На форум було представлено виступ та презентацію на тему: «Діяльність історико-краєзнавчого музею селища Браїлів у системі національно-патріотичного виховання школярів». Учні гідно презентували роботу свого навчального закладу з даного напрямку та склали на організаторів надзвичайно приємне враження.

Усі учасники форуму були нагородженні дипломами за підписом заступника голови - директора  департаменту І.Д. Івасюка.




Немає коментарів:

Дописати коментар